Dieet recept

Dieet recept 1 kun je hier op de website vinden. Dit zijn recepten om bijvoorbeeld 1 kilo per week af te vallen, maar er staan ook recepten die meerdere kilo`s doen verdwijnen. Deze diėten zijn niet vies en saai. Door de variatie van de afval recepten zit er voor iedereen wel wat bij. De vele variatie van de recepten stelt jou in staat om in een korte tijd weer op jouw streef gewicht te zitten. Dankzij deze diverse afval recepten neemt u de succesvolle methode om gezond en blijvend af te vallen!
Diëten, hoe en waarom
Top 6 tips sneller afvallen

Dieet recept 1; Kaas omelet

Benodigdheden
•2 eieren
•50 gram kaas, belegen, geraspt
•1 eetlepel melk
•zout en peper naar smaak
•1 eetlepel olie of bak en braadproduct

Bereiding
Klop de eieren met de melk, kaas, peper en evt zout, probeer het mengsel lekker luchtig te maken.
In een pan olie verhitten. Dan het vuur laag en het eimengsel erin schenken. Zodra de bovenkant droog is omelet keren en het ei gaar bakken.

dieet recept

Dieet recept 2; Sla met tonijn

Benodigdheden
•100 gram sla
•5 augurken
•kleine ui
•1 blikje tonijn op water basis
•1 eetlepel mayonaise
•peper

Bereiding
Laat de tonijn uitlekken, snij de ijsbergsla in reepjes en was dit. Snij de augurk in plakjes. Schil de ui en snipper deze.
Meng alles door elkaar, ook de tonijn. Roer door de mayonaise de peper en meng dit door de sla.

Dieet recept 3; Groente met kalkoen schnitzel

Benodigdheden
•1 courgette
•1 gele paprika
•200 gram kalkoenfilet
•koekkruiden, peper, evt. zout
•2 eetlepels olie of vloeibaar bak-en-braad

Bereiding
Was de paprika, vervolgens in stukjes snijden. Was de courgette en deze ook in plakjes snijden.
Kalkoenfilet in reepjes snijden en mengen met koekkruiden, peper en evt. zout.
In een koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Daarin vlees in ca. 5 minuten gaar bakken en bruinbakken. Iets water, 50-100 ml, er voorzichtig bijschenken en geheel nog even laten sudderen.
In een braadpan 1 eetlepel olie verhitten. Daarin de paprika en courgette heel kort, ca. 2 minuten bakken.

Dieet recept 4; Hüttenkase met noten

Benodigdheden
•200 gram Hüttenkase
•10 walnoten
•kruiden zoals bieslook, paprikapoeder, peper

Bereiding
Meng de Hüttenkase met de kruiden. Hak de noten fijn en roer ze door de Hüttenkase.

Dieet recept 5; Komkommer kaas dille salade

Benodigdheden
•1/2 komkommer
•75 gram komijnekaas, 20+
•3 eetlepels yoghurt
•dille, vers of gedroogd
•Peper

Bereiding
Meng de dille door de yoghurt. Peper naar smaak toevoegen.
Snij de kaas in kleine blokjes.
Was de komkommer en maak er met de kaasschaaf kleine plakjes van.
Meng de komkommer met de kaas en dillesaus.

Dieet recept 6; Wortel vis diner

Benodigdheden
•100 gram winterpeen
•100 gram venkel
•250 gram zalmmoot
•2 eetlepels olie of vloeibaar bak- en braadproduct
•peterselie
•peper

Bereiding
Schrap de winterpeen en snij deze in brede plakken.
Was de venkel en in stukjes snijden.
Bestrooi de zalm met peper.
Verhit in een pan 1 eetlepel olie en bak daarin de plakken winterpeen en stukjes venkel, iets water erbij en met deksel op de pan lekker laten stoven. Zodra het geheel gaar is, bestrooien met peterselie naar smaak.
In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en daarin de zalmmoten gaar bakken.

Dieet recept 7; Ei tomaten sandwich

Benodigdheden
•2 eieren, hardgekookt
•2 tomaten
•100 gram magere kwark
•peper, zout, peterselie

Bereiding
Roer door de kwark de peper, zout, peterselie. Was de tomaat en snij deze in plakjes.
Pel de eieren en snij in plakjes (evenveel als tomatenplakjes).

Leg de tomaten op een bord, schepje kwark erop en daarop het ei.

Dieet recept 8; Zalm sla

Benodigdheden
•100 – 150 gram veldsla
•100 gram zalmsnippers
•citroensap, 1 eetlepel
•1/2 eetlepel olie
•peper, zout naar smaak

Bereiding
Was de veldsla. Meng citroensap met olie en kruiden. Mix sla en zalmsnippers door elkaar en meng dan de dressing erdoor.

Dieet recept 9; Rode kool met varkensschnitzel

Benodigdheden
•200 gram rode kool
•250 gram ongepaneerde varkensschnitzel
•peper, zout
•1-2 eetlepels olie of vloeibaar bak-en-braad

Bereiding
Gemalen kruidnagels (voor 1 kg kool 1/3 theelepel gebruiken), laurierblad, 1 theelepel kaneel voor 1 kg kool
Ontdoe de rode kool van de buitenste bladeren en weeg af hoeveel kool het nog is (zodat je weet hoeveel van de kool je op kunt scheppen. Wat over is in de koelkast of diepvries bewaren). Snij de rode kool in repen en de repen nog één of twee keer doorsnijden. Zet de kool op met water en de peperkorrels en laurierblad. Kook in 20-30 minuten gaar. Peperkorrels en laurierblad eruit halen, en door de rode kool kaneel roeren.
Varkensschnitzel met peper bestrooien en indien gewenst ook met zout. In een pan de olie of bak-en-braad verhitten en daarin de varkensschnitzel rondom bruin bakken en gaar bakken.

bekijk meer op nederlandslank.nl