Top 6 tips sneller afvallen

Wil je snel afvallen? Wij hebben een aantal tips voor jou geselecteerd die je zullen helpen met snel afvallen. Ongeacht welk dieet je volgt zijn deze tips een welkome aanvulling. Wanneer je deze tips volgt in combinatie met 1 van de aangeboden programma’s dan ga je gegarandeerd snel afvallen op een gezonde manier. Dit betekent dat je vet gaat verbranden en je spiermassa blijft behouden.
Wil je snel afvallen, maak dan gebruik van onderstaande tips; Top 6 tips sneller afvallen

Top 6 tips sneller afvallen

Top 6 tips sneller afvallen

Snel afvallen tip 1 Drink minimaal 2 liter per dag. Als je gaat afvallen, dan willen afvalstoffen je lichaam verlaten. Water is hiervoor het ideale transportmiddel. Drink je niet genoeg water dan kan het zijn dat je hoofdpijn krijgt, doordat de afvalstoffen je lichaam niet kunnen verlaten.

Snel afvallen tip 2 Probeer meer te bewegen. Hiermee bedoel ik niet om meteen iedere dag een paar uur naar de sportschool te gaan, maar neem de trap bijvoorbeeld in plaats van de lift. Als je boodschappen gaat doen, laat de auto staan en pak de fiets of ga lekker lopen. Dit soort kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken voor je gewicht. Beweging

Snel afvallen tip 3 Eet vaker, maar kleinere porties. Vaak wachten we met eten totdat we echt trek hebben, waardoor je meer gat eten. Het is verstandiger om 6 keer per dag kleine porties te eten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam de hele dag op de verbrand stand staat. En dat is precies wat we willen toch

Snel afvallen tip 4 Haal geen snacks in huis. Er zullen ongetwijfeld momenten komen dat je het lastig hebt. Zorg dan dat je niet in de verleiding komt en je snacks te voorschijn tovert. Een klein beetje zelfbescherming mag best!

Snel afvallen tip 5 Probeer slechte koolhydraten te laten staan. Kies bijvoorbeeld als je rijst gaat eten voor volkoren rijst en bij pasta geldt hetzelfde. Deze verteren vele malen beter en stimuleren het verbrandingsproces.

Snel afvallen tip 6 Eet goede vetten! Denk hierbij bijvoorbeeld aan vis. Heb je vet nodig om te bakken of te braden kies dan voor kokosolie die koud is geperst (extra vergine). Dit is veel beter dan boter en olijfolie!

Afvallen met een gezond eetpatroon
Wat is BMI en hoe bereken ik het
Wikipedia verantwoord afvallen